Tagrenovering

Drømmer du om et nyt tag? Hos Snedkermester Martin Olsen kan vi hjælpe med at gøre din drøm til virkelighed. Vi tilbyder forskellige services inden for tagrenovering, herunder lægning af et helt nyt tag, tagarbejde og tagreparation. Vi ved, hvor vigtigt det er med et sundt og tæt tag, og vi tager al tagarbejde, vi udfører, meget seriøst og med faglig stolthed. Vores erfarne håndværkere står klar med rådgivning og sparring, så du kan få den bedste tagløsning til en god pris. Læs mere om vores tagrenoveringstjenester nedenfor.

Lad os hjælpe dig med dit tagprojekt

Er det tid til at dit tag skal udskiftes? Så kan vi hos Snedkermester Martin Olsen hjælpe med dette. Vi tilbyder diverse services inden for tagrenovering herunder at lægge et helt nyt tag, generel renovering af tag, tagarbejde samt tagreparation.

Et sundt og tæt tag er vigtigt

Et tag er en uundværlig del af en ejendom, og det kan føre store konsekvenser med sig, hvis ikke et tag er sundt og holder tæt. Det ved vi hos Snedkermester Martin Olsen. Et utæt tag kan blandt andet føre til fugt- samt vandskader, lugtgener og være generelt ødelæggende for inventar, vægge samt et hus’ sundhed. Vi tager al tagarbejde, vi udfører, meget seriøst, og vi udfører det med faglig stolthed.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen på et nyt tag er varierende og afhænger af en række faktorer, som eksempelvis arealet på taget, valg af tagbelægning, tagkonstruktionens stand og kompleksiteten på taget. For mange er det en helt fremmed verden, men for os er det vores dagligdag. Vi er derfor vant til at svare på alskens spørgsmål vedrørende tagrenovering, og vi ynder at sætte vores kunder ordentligt ind i tingene. Vi går ind for en åben dialog med vores kunder, hvor der ikke findes nogle “dumme” spørgsmål. Vi står klar med rådgivning og sparring til dig, så du ender med den rigtige tagløsning. En udskiftning/renovering/reparation af dit tag er en god investering – vi sikrer, at dit tag holder mange år frem, en god pris og kompetent og erfarent håndværk af høj kvalitet.

Uforpligtende samtale

Hos Snedkermester Martin Olsen tilbyder vi en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi kan diskutere dine tagrenoveringsbehov og ønsker. Ved at udfylde nedenstående formular, kan du nemt og bekvemt indsende dine kontaktoplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at arrangere en samtale. Vi vil gerne lytte til dine idéer, besvare eventuelle spørgsmål og give dig et skøn over omkostningerne ved en eventuel tagrenovering. Vores team af professionelle snedkere og tømrere står klar til at hjælpe dig med at skabe dit drømmetag, så udfyld formularen i dag og lad os starte samtalen.